Nu mai blamați Brașovul!

Nu mai blamați Brașovul!

Să vii să declari că numărul cazurilor de Coronavirus crește din cauza numărului mare de turiști, reprezintă o totală lipsă de ancorare în realitate.
Găsesc aceste declarații ca fiind indecente și împotriva interesului local, transformand atuurile Brașovului în dezavantaje.
După ce economia acestui oraș a pornit cu mare greutate, antreprenorii brașoveni făcând eforturi considerabile pentru a-și reveni financiar, se aruncă în spațiul public ideea că testarea în companii a dus la numărul mare de infectări cu Coronavirus.
Ba mai mult, se blamează și sectorul HORECA, că sunt vinovați de situația în care a ajuns Brașovul.
Este binecunoscută practica conform căreia când te simți depășit de situație să arunci vina pe alții.

Totodată social-democratul Florin Orțan se arată îngrijorat cu privire la faptul că, din zi în zi, Brașovul capătă imaginea unui oraș nefrecventabil, cu foarte multe aspecte negative. Asistăm în fața unei neputințe a autorităților locale.

„După ce economia acestui oraș a pornit cu mare greutate, antreprenorii brașoveni făcând eforturi considerabile pentru a-și reveni financiar , se aruncă în spațiul public ideea că testarea în companii a dus la numărul mare de infectări cu Coronavirus. Ba mai mult, se blamează și sectorul HORECA, că sunt vinovați de situația în care a ajuns Brașovul. Este binecunoscută practica conform căreia când te simți depășit de situație să arunci vina pe alții”,

declară doctorul Orțan.

Sursa: newsbv.ro