Managementul pandemiei la Brașov

Managementul pandemiei la Brașov

Managementul pandemiei la Brasov,

Dintru inceput va indemn pe toti sa respectati regulile de distantare fizica, sa purtati masti in spatiile inchise, sau chiar deschise, atunci cand stati aproape unul de celalalalt, pe stazile inguste si frumoase ale orasului nostru, in piete, pe banca de vorba cu alt bunic care a venit cu nepotelul in parc. Astazi am vazut statiile de autobuz pline de “mascati” si m-am bucurat!
In cele ce urmeaza, cateva cuvinte despre MANAGEMENTUL FRICII, de ce aveti nevoie de temerile noastre sa ramaneti in scaune nu inteleg, dar….
DRAGA ADMINISTRATIE LIBERALA, aritmetica e simpla, la nivel national ieri am efectuat un numar record de teste, peste 13 000. Am depistat 550 pozitivi. Bun si asta. Adica o rata de 4% pozitivi din numarul de testati.
Traim intr-un judet bogat, si ne place tuturor asta, DRAGA ADMINISTRATIE LIBERALA, asa ca avem aparate de testat la Spitalul Judetean, vreo patru, la Spitalul de Boli Infectioase, la Maternitate, la Spitalul de Pediatrie, la Spitalul redeschis de la Sacele, la spitalul Codlea. Testam la Synevo, la Medlife…Ba mai mult, angajatori responsabili din Brasov isi testeaza angajatii la o unitate cu mare capacitate de testare de la Sfantu Gheorghe.
Si acum intrebarea, DRAGA ADMINISTRATIE LIBERALA: “Cate teste se efectueaza pe zi la Brasov?” Acesta e un secret foarte bine pastrat. Pentru ca nu vrem sa ne linistim, vrem doar sa stim ADEVARUL. Avem o proportie mai mare de pozitivi din randul testatilor decat alte regiuni??????
Pana cand vom sti adevarul, vedem doar realitatea care ne zbarleste parul!
Pe sticla, diversi reprezentati notabili, comunicatori, care ne prohodesc orasul, prohodesc turismul reglementat, prohodesc industria, ne prohodesc pe noi…..
Institutiile publice, “stimulate” de situatia “dramatica” in care suntem adusi, controleaza, controleaza…..
Breasla carciumarilor arboreaza panglici albe, in numar egal cu controalele. Un fel de doliu japonez.
E totul alb. Ne vedem la urne.
Nu stiu cum o sa fie. Sigur nu galben.

PS: Daca nu intelegi ca trebuie sa ne dai numarul de teste, maine ies cu cifre!
PPS: Imi pare foarte rau ca ai rupt pactul traspartinic pentru Spital. Era o chestie buna. Acum e electorala. Acuzatii la un cuvant. Pe asta revin sigur!